2013. február 11., hétfő

Az oroszok már az adatbázisban vannak…Köztudott tendencia már a rendszerváltás óta, hogy az orosz milliárdos társadalom előszeretettel fedezi fel magának Európa rejtett értékeit. Ingatlanos szemmel ez különös jó hír, hiszen igényes, magas színvonalú, komoly, fizetőképes kereslettel számolhatunk.
Egyre gyorsabban emelkedik az orosz ingatlanvásárlók külföldi ingatlankereslete, mivel a vagyonos befektetők külföldi otthonokkal kívánják változatossá tenni portfóliójukat.
Az International Residence című ingatlan magazin nemrég elkészített kutatásából kiderült: a moszkvai nemzetközi befektetési show-n a látogatók mintegy negyven százaléka tervezte, hogy külföldi ingatlant vásárol 100 és 250 ezer euró közötti értékben. További tizenegy százalék gondolkodott 500 ezer eurós ingatlanvételen.

http://banner.webplanet.hu/www/delivery/avw.php?zoneid=242&cb=8736&n=a704ec38A moszkvai vásárlók legnépszerűbb desztinációja Bulgária, amit szorosan követ Spanyolország, majd Törökország, de Magyarországot is kezdik egyre inkább felfedezni. A tehetős befektetők emellett a fejlődő országok ingatlanpiacai iránt is érdeklődnek.
Jó hír tehát, hogy ez a kereslet már Magyarországon is megjelent! Egyre többen keresik fel hazánkat természeti és épített adottságai miatt.

Az Openhouse mosonmagyaróvári franchise partnerei, Tresó Tamás és Tresó Eszter elmondták, hogy ők is kaptak megkeresést igényes, magas színvonalú ingatlanok iránt, luxus kategóriában. A soproni Openhouse irodánból pedig Varga Ákos franchise partner számolt be hasonló tapasztalatokról. A keresett ingatlanok fő jellemzője a luxus. Az ár általában nem számít. Berendezés, burkolatok, beépített gépesítés a legmagasabb minőségi színvonalat kell, hogy megüsse. Győrben szintén komoly, fizetőképes kereslettel találkozunk, igény tapasztalható akár az 1.000.000 Euró feletti ingatlanokra is!

Magyarország legismertebb fürdővárosa, Hévíz sem maradhat ki a sorból! A világon egyedülálló gyógyvíz vonzza a gyógyulni vágyókat. Azok, akik igazán megengedhetik maguknak azt, hogy egy kúra érdekében a helyszínen töltsenek hosszabb időszakot, már akár ingatlant is vásárolhatnak, hiszen az ingatlan, amíg világ a világ, jó befektetés lesz! Még a mosonmagyaróvári irodánál is jelentkezett hévízi megkeresés!
A régi magyar-orosz kapcsolat tehát úgy tűnik, új köntösbe bújt. Reményeink szerint egyre több ingatlant fognak majd vásárolni, de csakis a profiktól – csakis az Openhouse-tól!
Здравствуйте

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések