2013. november 12., kedd

Bababarát Openhouse



 Az Openhouse munkatársai körében évek óta számos kisgyermekes anyuka dolgozik. Megkérdeztük kolléganőinket, miért láttak lehetőséges abban, hogy ingatlanértékesítéssel kezdjenek el foglalkozni gyermekük nevelése mellett.  Egyértelmű és egybehangzó válaszokat kaptunk.
Egy édesanya, egy nő máshogy tekint az otthon fogalmára, mint egy férfi. Egy ingatlan kapcsán nem csak az épületet, a bútorokat, a remek dizájnt látja, hanem az ott új életet kezdő családot, az ott felnevelkedő gyerekeket is. Az otthon töltött évek után az értékesítői feladatok újra megnyitják számukra a világot a kapcsolatépítés felé. 
Miért előnyös ez az anyukák számára? Mert a rugalmas időbeosztásnak köszönhetően a gyermek nem elsőként érkezik és nem utolsóként távozik az óvodából.  Nem okoz problémát az sem, ha több időt kell otthon maradni a csemetével, mikor lebetegszik, hiszem a munka egy része otthonról is végezhető.  Valljuk be, a mai világban az idő kincs, ami minden embernek „hiánycikk”, ezért sajnos a munka gyakran a családi kapcsolatok rovására megy. Az Openhouse kisgyermekes anyukáit ez nem érinti, hiszen maguk osztják be idejüket, mindemellett sikeresek és boldogok!

1 megjegyzés:

  1. Örömmel tölt el, hogy van lehetőség az elhelyezkedésre! Való igaz, egy vagy két kisgyermek mellett nehéz a kötött munkaidő!
    Csak az a gond, hogy több az eladó ingatlan, mint a vevő!
    Áll a piac és így nehéz ám teljesíteni... G.B.

    VálaszTörlés

Népszerű bejegyzések