2013. november 26., kedd

Ingatlant karácsonyra?



Ismét eltelt egy év, újra közeledik a karácsony. Az idő múlásának nem örülünk kimondottan, ilyenkor csak az vigasztal minket, hogy nemsokára itt az ünnep, ami sokak számára az év fénypontja, a legmeghittebb napok sorozata, amikor együtt a család. Az ingatlanpiac viszont karácsonykor is mozgásban van: vannak, akik eladnak, olyanok is szép számmal akadnak, akik már az új otthonukban tervezik az ünnepeket. Akiknek még eladás alatt van az otthona, azoknak érdemes elgondolkodni azon, hogy a vevőjelöltet mennyire fogja meg az otthon melege. Vajon a saját karácsonyi ünnepeit is el tudja ebben az ingatlanban képzelni?
Az Openhouse munkatársai egy új jelenségre is felfigyeltek. Az elmúlt két évben többször előfordult, hogy a férj  ingatlannal lepte meg a feleségét. 

Hogyan történt ez? 
Természetesen az ingatlan közös döntés, azt a család minden tagjának látnia kell. A férj látta, hogy a felesége beleszeretett az ingatlanba, szinte ki sem akart jönni az ingatlan bemutatásakor, annyira otthon érezte magát. Annak rendje és módja szerint tettek is ajánlatot az ingatlanra, de azt az eladó nem fogadta el. Itt lépett akcióba a férj. A feleség kihagyásával, az iroda segítségével vitte végig az áralkut és egyezett meg az ingatlanra! Volt nagy meglepetés a fa alatt, amikor kibontásra került az előszerződés és hozzá egy swarovski kulcstartó. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések