2013. december 11., szerda

Bordóruhás Mikulás, narancs a zsákjában

Az Openhouse családi vállalkozásként indult, így tulajdonosai, vezetői mai napig fontosnak tartják a családi köteléket, a munkahelyen is bensőséges hangulat motiváló hatását. Ráadásul az Openhouse családbarát munkahely, ahol sok a kisgyermekes anyuka, a Gyes-ről, GYED-ről munkába állt szülő. Az ünnepek közeledtével tehát mi sem természetesebb (legalábbis az Openhouse számára), mint összehozni a kollégákat családostul a munkahelyre … ezúttal a Mikulásvárás apropóján.

December 6-án este, sejtelmes fények gyúltak az Openhouse Verseny utcai irodáiban. Ezüst csillagok világítottak, az asztalokon gyertyák, az üvegajtókon hópihék. Előkerültek az ezüst színű vázák, örökzöldek ágai ontották gyantás illatukat a vendégtérben. Az üveggömbökben angyalkák csillantak.
Az ajtó előtt izgatott gyereksereg: az irodaházban lakók csemetéi és tucatnyi Openhouse-os értékesítő lurkója várja, vajon mi készülődik odabent.
Az advent egyik legszebb emléke lesz ez az este: hiszen sötétedés után megérkezett az Openhouse Mikulás – azt is mondhatnánk, hogy a „cég színeibe öltözve”: bordó zsákjából narancs és megannyi Télapó-csomag került elő. Minden gyereket a térdére ültetett, és bizony megszeppenve hallgatták a kicsik, honnan is tudhatja a nagyszakállú a legapróbb csínytevéseiket és a legutolsó iskolai ötösüket…
A „titokőrző” est alatt otthon megtöltődtek a kiscsizmák, így hazatérve is nagy volt az öröm.


Ha Ön is szívesen dolgozna ilyen munkahelyen, állásajánlatainkért kattintson IDE!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések