2014. március 20., csütörtök

Hitelkiváltás? Hogyan? Kivel?

A bankok számos hitelprogramot dolgozott ki a vállalkozások, a gazdák, az önkormányzatok lehetőségeinek bővítésére, terveik megvalósításának támogatására. A lehetőségek száma végtelen, de kilátja át ezt egyszerre? És ki mer váltani, dönteni, lépni, amikor egyszer már megégette magát? Cikkünk azoknak szól, akik nyögik hiteleik terheit és tanácstalanok a hogyantovábbal kapcsolatban.

Ki és milyen feltételekkel juthat ma hitelhez? Milyen kedvezményes hitelek állnak a vállalkozások rendelkezésére? Az ötletek és tervek születésével együtt kérdések sokasága is megfogalmazódik. Ki válaszolja ezeket meg? Az Openhouse Hitelcentrum munkatársai segítenek, hiszen jó rálásátuk van az egész hitelpiacra. Csak egy példa:
A jegybanki kamatcsökkentések olyan helyzetet teremtettek, hogy a 2011-ben és 2012-ben felvett hitelek kiváltása szinte kötelező. Egy átlagos 7 millió Ft-os hitelösszeg esetén 3,5-6 millió Ft közötti összeget takaríthatunk meg a lépéssel. Elkerülhetetlen pozitív mellékhatásként a hitelünk törlesztőrészlete havi szinten azonnal 25-30%-kal csökkenhet.

Végignézni az összes bank ajánlatát? Összehasonlítani? Kiszemezgetni azokat, amelyekre alkalmas jelöltek vagyunk? Összegyűjteni a hitelelbíráláshoz szükséges dokumentációt? Szaladgálni a kérelmekkel? Egész embert kívánó feladat. Pedig a tét nem kicsi: a magyar lakosság 2011 eleje és 2013 tavasza között 10% feletti THM-mel tudott csak hitelt felvenni. Akkor ez logikus lépésnek tűnhetett, hiszen korábban alig volt a piacon forinthitel. Fontos tudni, hogy akkor még nem volt kötelező a referenciakamathoz (BUBOR-hoz) kötni a hitelek kamatát, és a jegybank sem látott még neki a kamatcsökkentésnek. Ezek miatt volt akkoriban magasabb a kamat (10-12 százalékos) és a THM is. Ehhez képest most a legjobb négy piaci – hitelkiváltásra is felhasználható - lakáshitel kamata most átlagosan 5 százalék körül van. A kamatkülönbözet elég nagy, így érdemes elgondolkozni a hitelkiváltáson.

Aki eddig még nem vett igénybe hitelt, azért retteg, mert nem ismeri az ügymenetet, aki már igényelt kölcsönt, azért fél a folyamattól, mert már ismeri…. Itt és most az Openhouse Hitelcentrum leveszi az Ön válláról a terheket! Egyszerű. Gyors. Megbízható.
Hiteligénylés pár perc alatt, akár hitelkiváltással.
Szakembereink segítenek, hogy ne legyen teher az utána járás:
http://oh.hu/hu/hitel/http://oh.hu/hu/hitel/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések