2015. augusztus 12., szerda

10 éves az egyik legsikeresebb hazai ingatlan hálózat

Nézzünk bele a tízéves Openhouse bázisába! Az értékesítőink adataiból az derült ki, hogy az átlagos értékesítési négyzetméterárak tekintetében 2014-ben trendfordulóhoz értünk, az árak pedig növekedésnek indultak.
A 2012-es szintig ugyan még nem kapaszkodtak vissza az árak a lakáspiacon, ugyanakkor az országos átlagban mélypontnak számító 2013 után a tavalyi év már valóban az emelkedés éve volt. A tízéves Openhouse szakértői szerint valódi trendfordulóhoz ért a lakáspiac. Az ország régióiban az ingatlanok árai viszont még nagyon eltérőek, hiszen a különbségek egyre csak nőnek. 2015 második felére már bátran elmondhatjuk, hogy a legdrágább budapesti kerületben átlagosan tizennégyszer annyiért lehet most lakást venni, mint a legolcsóbb borsodi kistérségben.
Ha bővebb, régiókra lebontott információkra kíváncsi, keressen minket az interneten is! Profi ingatlanos, valamint hitel- és lízingügyes szakértők várják a kérdéseit! www.openhouse.hu
Országos szinten az értékesített ingatlanok átlagára 1,7%-kal nőtt 2013-hoz képest. A képet azonban árnyalja, hogy a növekedés meglehetősen differenciált volt, vagyis csak néhány megyére, valamint Budapestre koncentrálódott. Egyes népszerű területeken 10%-ot meghaladó növekedés is mérhető volt, de ahol az ingatlanpiac pangott, ott volt példa további 15%-os csökkenésre is. Az átlagárak közötti különbség ezzel együtt is tovább nőtt: a legdrágább Győr-Moson-Sopron és Pest, a legolcsóbb pedig Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod, Békés és Nógrád megye. Az utóbbi négyes esetén az átlagos értékesítési négyzetméterár nem érte el a 80 ezer forintot, miközben Győrben vagy Pest megyében átlagosan 170 ezer forint körüli négyzetméteráron értékesítettek egy ingatlant, ami több mint kétszeres különbség.
Luxusingatlant keres? A tízéves Openhouse ebben is tud segíteni! Profizmust, folyamatosságot és diszkréciót garantálunk Önnek is! www.oh.hu
Az ország legdrágább területe, nem nagy meglepetésre, továbbra is Budapest. A fővárosban több mint 50 ezer forinttal került többe egy négyzetméternyi ingatlan, mint a megyei listát vezető Győr-Moson-Sopron megyében. Győr-Moson-Sopron megye azonban nem csak az első helyezésével emelkedik ki, ugyanis a 2013-as 7,21%-os átlagos négyzetméterár növekedés után, 2014-ben további 10,7%-kal tudtak emelkedni az ottani árak, ami kiemelkedő a hazai lakáspiacon. A győri mellett Bács-Kiskun, Hajdú-Bihar, illetve Csongrád megyékben növekedtek az átlagárak 2013-hoz képest, ami a területek felértékelődését mutatja.
Nézze meg a tízéves Openhouse oldalán, melyek a legdrágább házak és lakások az ország régióiban! www.oh.hu
A megyei adatoknak megfelelően Sopron és Győr lépett előre a listán, hiszen mindkét nagyvárosban dinamikusan nőttek az értékesítési átlagárak az elmúlt két évben. Az első öt legdrágább város között Debrecenben és Kecskeméten csökkentek az árak, de a trend már 2014-ben megfordult, miközben Érden még számottevő csökkenés volt mérhető.
Olcsón szeretne vásárolni? Forduljon a tízéves Openhouse-hoz! Mindenben segítünk Önnek is! www.oh.hu
A legolcsóbb öt nagyváros csoportjában Szolnok új szereplőnek számít, mivel a 2014-ben mért jelentős mértékű további áresés következtében a képzeletbeli 7. helyről a 3. helyre ugrott. Salgótarján és Miskolc esetén az áresés lassult, de a trend még nem tudott megfordulni 2014-ben, Dunaújváros és Nagykanizsa esetén az árcsökkenés kitartott 2014-ben is.
A tízéves Openhouse 34 irodájában 364 értékesítő várja Önt, több mint 11 ezer 700 ingatlanajánlattal!
A kistérségek összehasonlításában még mindig a Pest megyei kistérségek vezetik a rangsort. A közkedvelt Dunakeszi és Budaörsi kistérségek 190 ezer forint feletti értékesítési árukkal jelentős mértékben elszakad a mezőnytől, még úgy is, hogy az árak az elmúlt két évben csökkentek. A Győri és a Sopron-Fertődi kistérségek dinamikus árnövekedése táplálhatta elsősorban a kiemelkedő megyei árakat, hiszen mindkét kistérség több mint 10 helyet javított az elmúlt két évben.
Ha nyaralót keres, válassza partnerének a tízéves Openhouse-cégcsoportot! www.oh.hu
A Balaton népszerűsége is kitart, az elmúlt két évben a Hévízi, valamint a Balatonfüredi kistérség lépett előrébb a rangsorban. Bár a Hévízi kistérség értékesítési átlagárai 2014-ben még csökkentek, ezzel is az előkelő 3. helyet foglalja el a listán, míg a Balatonfüredi kistérség úgy tudott előrébb lépni, hogy 2013-ban nőttek, majd 2014-ben stagnáltak az árak.
Tíz év tapasztalata ingatlanban, hitelben! Bízza profikra az ingatlanügyeit, forduljon hozzánk! www.oh.hu
Mi, a tízéves Openhouse-nál tudjuk és értjük a fent vázolt folyamatokat, hiszen nap mint nap több ezer ingatlant nézünk meg, sok ezer venni és eladni vágyó emberrel találkozunk. Az Openhouse-nál folyamatosan azért dolgozunk, hogy minden vevő és minden eladó minél előbb, a számára legjobb áron tudja megvenni és eladni ingatlanát. Azért, hogy csak elégedett arcokat lássunk, kevés a hirdetés, kevés a szimpla közvetítés! Profi ingatlanosok kellenek egy profi, tízéves rendszerben!
Jöjjön velünk, nézze meg, miként működik az Openhouse, miért a legjobb Önnek is az Openhouse franchise rendszere! A legfrissebb ingatlankörkép után mutatunk most tíz érvet amellett, amiért érdemes beszállni a tízéves Openhouse-franchise-ba!
Az Openhouse-nál folyamatosan támogatjuk és képezzük minden partnerünket annak érdekében, hogy még kreatívabbak, innovatívabbak legyenek.
Az tízéves Openhouse franchise-partnerei teljesen szabad kezet kapnak abban, hogy az irodáikat, a csapatukat a helyi piaci környezetnek megfelelően, egyénileg alakíthassák ki. A közös felelősségvállalásnak és az együttműködéseknek köszönhetően számos partnerünk már kettő vagy annál is több irodát működtet.
Az Openhouse tevékenységének öt fő területe van, amelyek egyediek és önállóak. A cégcsoport zászlóshajója a Nyitott Ház Kft., amely a franchise üzemeltetése mellett ingatlanközvetítési szolgáltatásokat nyújt. Az Openhouse Bt. hitel-, lakástakarék-pénztár- és biztosításközvetítőként tevékenykedik. Az Openhouse Invest Kft. ingatlanfejlesztéssel és beruházásokkal foglalkozik. Az OpenJobs Kft. online munkaerő-közvetítést és toborzást folytat. Az OpenOnline Kft. online marketing szolgáltatóként működik.
Az Openhouse tíz éve élen jár az értékesítési technológiák, az ügyfélkezelés és a marketing gyakorlatában. A vállalatirányítási rendszerünk saját fejlesztésű, amelynek révén a szokottnál is gyorsabb és hatékony az ügyfelek kiszolgálása.
A tízéves Openhouse-nál Teljesen egyedi az úgynevezett Külső Tippadó Rendszerünk is, amely nagymértékben hozzájárult már ahhoz, hogy az ország számos pontján már több mint 300 értékesítővel, 25 ezer ingatlannal és 100 ezer regisztrált ügyféllel rendelkezhessünk.
Az Openhouse-nál tíz esztendeje hiszünk abban, hogy Magyarországon a fejlett nyugati gazdaságok példáját követve nagy kifutása van és lesz is az ingatlanközvetítésnek. Bízunk magunkban, az elvégzett munkában és nem utolsósorban a folyamatos innovációban!

Az Openhouse az elmúlt évek alatt Magyarország meghatározó ingatlanközvetítő hálózata lett. Dinamikus fejlődésünk mögött a kemény, kitartó munka áll, amelynek eredményeként stabil hátteret teremtünk a professzionális üzletvezetéshez. Mi a vállalkozói lét sikereit kínáljuk a megtérülés bizonyossága mellett!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések