2015. augusztus 12., szerda

A 10 éves ingatlan hálózat titka

Tízéves az Openhouse, az Országos Ingatlan Hálózat! A mi sikerünk arra az alapvető eszmére épül, hogyha valaki ingatlant szeretne vásárolni vagy eladni, akkor az országban mindenhol ugyanazzal a magas minőséggel, kiszolgálással és szolgáltatásokkal találkozzon!
Lépjen be az Openhouse világába, és nézze meg, miként dolgoznak a valódi profik! 34 iroda, 364 értékesítő, 11760 ingatlan várja a tízéves vállalkozás kínálatában. Bízza profikra az ingatlanügyeit!
Az Openhouse-nál díjmentes az ingatlanközvetítő szolgáltatás, valamint a hitel- és a lízingügyintézés is! A tízéves Openhouse-nál találja meg egy adott régió legnagyobb ingatlan adatbázisát. Garantáltan a mi értékesítőink ismerik a legjobban azt a területet, ahol Ön ingatlant adna vagy venne!
Az Openhouse szakemberei minden esetben az optimális hitelkonstrukciót fogják Önnek kiválasztani. A tízéves Openhouse nagyon kedvező ügyvédi ügyintézési díjakat biztosít mindenkinek. Mi ott vagyunk mindenhol, szinte fogjuk az Ön kezét akkor is, ha alkudozni szeretne, és soha nem hagyjuk magára akkor sem, amikor megköti a szerződést!
A www.openhouse.hu weboldalon kívül további 18 portálra regisztráljuk az eladó ingatlant. A hatékony értékesítés érdekében profi fotókat és speciális alaprajzot is készítünk az ingatlanról. Folyamatosan hirdetjük az Ön ingatlanát újságokban, szórólapokon, értékesítési táblákon, képújságokon, ingatlanbörzéken, molinókon. Folyamatosan hozzuk a potenciális vásárlókat!
Az Openhouse Nyílt napokon innovatív megoldásokkal is várjuk Önt. A Nyílt napok állandó velejárói az ingatlanbörzék szerte az országban. A tízéves múltú Openhouse úgynevezett home stanging-et alkalmaz az ingatlanértékesítések során.
Az Openhouse cégcsoport tevékenysége négy fő területre koncentrál: a használt ingatlanok értékesítésére, legyen az családi ház, társasházi lakás, iroda, üzlethelyiség, telek, nyaraló, ipari- és mezőgazdasági ingatlan, és mindezek mellett segítünk abban is, ha albérletet keres vagy kínál. Az Openhouse szakértői otthon vannak az újépítésű ingatlanok üzletágában is. Foglalkozunk hitel- és lízingközvetítéssel, valamint biztosítással és természetesen értékbecsléssel is.
Lássunk most tíz alapvető érvet amellett, hogy miért érdemes mindig az Openhouse-t választani az ország minden régiójában!

  1. A tízéves Openhouse-nál az ügyfelek naponta több ezer hirdetést találnak meg a kiskertektől a lovas tanyán át egészen a társas házi lakásokig, ha ingatlant szeretnének eladni vagy vásárolni!
  2. Az Openhouse-nál folyamatosan támogatjuk és képezzük minden partnerünket annak érdekében, hogy még kreatívabbak, innovatívabbak legyenek.
  3. A most tízéves Openhouse az elmúlt évek alatt Magyarország meghatározó ingatlanközvetítő hálózata lett. Dinamikus fejlődésünk mögött a kemény, kitartó munka áll, amelynek eredményeként stabil hátteret teremtünk a professzionális üzletvezetéshez.
  4. Az Openhouse élen jár az értékesítési technológiák, az ügyfélkezelés és a marketing gyakorlatában. A vállalatirányítási rendszerünk saját fejlesztésű, amelynek révén a szokottnál is gyorsabb és hatékony az ügyfelek kiszolgálása.
  5. A tíz év alatt megalkottuk az országban teljesen egyedülálló, úgynevezett Külső Tippadó Rendszerünket. Ez nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy az ország számos pontján már több mint 300 értékesítővel, 25 ezer ingatlannal és 100 ezer regisztrált ügyféllel rendelkezhessünk.
  6. A tíz esztendő alatt az Openhouse rendszerébe már számos nagy értékű, exkluzív ingatlan is bekerült! Az eladó házat minden esetben néhány óra alatt több potenciális ügyfélnek is meg tudjuk mutatni.
  7. Az Openhouse-nál hiszünk abban, hogy Magyarországon a fejlett nyugati gazdaságok példáját követve nagy kifutása van és lesz is az ingatlanközvetítésnek.
  8. Az OpenHouse egyedi innovatív megoldásai közé tartozik az úgynevezett OpenHouse Nyílt Napok.
  9. Az Openhouse franchise-partnerei teljesen szabad kezet kapnak abban, hogy az irodáikat, a csapatukat a helyi piaci környezetnek megfelelően, egyénileg alakíthassák ki. A közös felelősségvállalásnak és az együttműködéseknek köszönhetően számos partnerünk már kettő vagy annál is több irodát működtet.
  10. A tízéves szakértelmünk adhatja meg Önnek a bizalmat ahhoz, hogy az általunk elvégzett munka garantáltan profi, a piaci igényeknek maximálisan megfelel. Bízunk Önben, mert bízunk magunkban is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések