2015. szeptember 22., kedd

11 iskola, több mint 500 első osztályos tanulója kapott Openhouse-os irodaszer csomagot

Az Openhouse Országos Ingatlan Hálózat idén nem csak új társadalmi felelősségi programját indította el, hanem iskola kezdési támogatási programját is útjára bocsátotta.

Hagyományteremtő céllal ezentúl minden év szeptemberében Komárom, Tata , Tatabánya és Oroszlány város elsős kisdiákjai a megyei Openhouse irodáknak köszönhetően egy, a tanévkezdéshez kapcsolódó, színes ceruzákból, postaironból és grafit ceruzákból álló írószer csomagot kapnak ajándékba.
Csiszár Zoltán franchise tulajdonos így nyilatkozott a programról: „Gyakorló szülőként tudjuk, hogy minden család életében ez egy nagyon szép, de ugyanakkor anyagilag megterhelő időszak. Ebben szerettünk volna egy kis segítséget nyújtani a családoknak.”  A gyermekek támogatása mind érzelmileg, mind anyagilag egyaránt fontos, hiszen ők a jövőnk alappillérei.

A szeptemberben indult programnak köszönhetően 11 iskola, több mint 500 első osztályos diákját tudta megajándékozni tanévkezdési csomagjával az Openhouse Tata, Openhouse Tatabánya és Openhouse Komárom csapata.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések