2015. december 17., csütörtök

Új weboldal, új lendület~ Cél a vevők maximális kiszolgálása

Az internet századában az ingatlanpiacon is elengedhetetlen felismeréssé vált, hogy a vezető portálok időről-időre megújulva, igazi minőséget nyújtva, vevőik maximális kiszolgálása mellett iránymutatóvá kell, hogy váljanak a szakmának. Amikor egy felhasználó nem tud ránagyítani egy ingatlan alaprajzára, nem tudja beállítani a számára fontos szűrési feltételeket vagy éppen a legfontosabb információk vannak az apró betűs részben, akkor olyan alapvető problémákkal találkozik, amelyek a mai napig előfordulnak a kisebb ingatlan kereső oldalakon.
Fenti igényeket felismerve debütált december elején az Openhouse Országos Ingatlan Hálózat új weboldala, mellyel egyben fennállásának 10. évfordulóját is ünnepelte 2015-ben. Elmondhatjuk, hogy a 10 éves múlttal és intenzív internetes megjelenéssel rendelkező országos, 36 irodával rendelkező franchise hálózat rengeteg elvárással felvértezve állt neki az új weboldal elkészítésének. Több ezer vevői, 403 ingatlanértékesítői és több tucat szakmai (informatikai és online marketing területről érkező) vélemény, elvárás és sok-sok munka hozta létre az új www.oh.hu-t.

A weboldal legfőbb előnyei és újításai:
 •          az IP alapú geolokáció nem csak gyorsabb ingatlanszűrést nyújt a látogatóknak, de háttérképben is visszatükrözi (és így perszonalizálja) a látogató városát
 •           ha nincs a keresésnek megfelelő ingatlan, automatikusan ajánl egy olyan ingatlanértékesítőt, aki a területen dolgozik
 •           gyors működés, lendületes (térhatású, parallux scrolling) grafika
 •           külön adatlap nem csak az egyes új építésű ingatlanoknak, hanem azok projektjének is. Így egy épülő társasház összes lakását, egy tervezett lakópark összes ingatlanját egyszerűen, átláthatóan össze lehet hasonlítani
 •          új böngészőablakban felugró részletes adatlapok. A felhasználók így könnyebben egymás mellé tudják tenni az áttekintendő ingatlanokat.


 „A www.oh.hu évente 5 millió egyedi látogatót szolgál ki, akik álmaik otthonát, jövedelmező befektetésüket vagy éppen a legrátermettebb ingatlanértékesítőt keresik. Az új honlap megőrizte eddigi erősségeit, de rengeteg újdonsággal, informatikai és designbeli fejlesztéssel bővült.  Szeretném kiemelni, hogy nem csak a központi – látogatók által használt – weboldal újult meg, hanem az értékesítőket és vezetőket kiszolgáló back office rendszer is. Úgy gondolom, hogy akár Ügyfélként, akár Munkatársként csatlakozik valaki az Openhouse Országos Ingatlan Hálózathoz, elégedett lesz az informatikai háttérrel.” – mondta Molnár Szabolcs tulajdonos.

Néhány érdekes számadat, mert egy weboldal nem csak szövegekből és képekből áll:
 •           több, mint 100.000 aloldal
 •           több, mint 150.000 ingatlanfotó
 •           13 napos élesítés
 •           cca 9000 munkaóra amíg elkészült
 •           5601 VIP hírlevél meghívottból 372-en követték élőben a YouTube-on a honlap élesítésének közvetítését
 •           az első percben 80 látogató érkezett a honlapra


 „Egy ilyen szintű és ’nagyságú’ weboldal elkészítése nehéz és összetett munka, ami egyben rengeteg izgalommal is jár, és persze sosincs vége, mert folyamatosan születnek újabb és újabb ötletek, igények. A debütálás óta folyamatosan optimalizálunk, a legapróbb részletekbe menőleg. Az Openhouse egy nagy családként működik, így az oldalt érintő javaslatok befuthatnak az értékesítőktől, franchise partnerektől vagy az éppen ingatlant kereső ügyfelektől. Mi minden véleményre nyitottak vagyunk, hiszen célunk kiemelkedni a hasonló szolgáltatást nyújtó weboldalak közül és növelni az Ügyfelek elégedettségét, lojalitását, segítséget és megoldást adni minden élethelyzetben. Új jelmondatunk és 2016-os célkitűzésünk: ’Openhouse egy életen át!’ Nem csak Ügyfeleink, hanem Munkatársaink számára is.” – folytatta Molnár Szabolcs tulajdonos.

A www.oh.hu oldalt Ön is kipróbálhatja: használja az intelligens szűrőt, nézze meg az aktuális karrierlehetőségeket vagy érdeklődjön az „otthont teremtünk” lehetőségei iránt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések