2016. április 5., kedd

A most induló Openhouse Ingatlan Zrt. újabb bevetésre vár!



Lépjen be a közösségbe, hiszen indulnak az Openhouse Közösségi Ingatlanirodák!
Mi, az Openhouse Országos Ingatlan Hálózat szakemberei azt már jó néhányszor kifejtettük és be is bizonyítottuk, hogy nálunk a legnagyobb érték az ember! A célunk nem egyéb, mint az, hogy mind az ügyfeleinknek, mind pedig a kollégáinknak olyan professzionális ingatlanirodákat üzemeltessünk, amelyekben mindannyian jól érezzük magunkat és amelybe mindig, minden élethelyzetben szívesen térnek be az emberek.
Az Openhouse-nál kényesek vagyunk arra is, miként tartjuk a kapcsolatot az ügyfelekkel, kezdve onnan, hogy valaki éppen csak belép az Openhouse valamelyik irodájába. Nagyon fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatteremtést, a kényelmet és az irodán belül a minél bensőségesebb hangulat kialakítását, lehetőleg a legmodernebb belsőépítészeti megoldásokkal kísérve.
Az Openhouse céghálózata hamarosan már mint közösségi ingatlanhálózat pozícionálja magát. Már az idei évben elkezdjük a közösségi Openhouse ingatlanirodák meghonosítását. Ezzel az a szándékunk, hogy mi ügyfeleinknek még több olyan értéket közvetítsünk, amelyek társadalmi szempontból is igen fontosak. A közösségi ingatlanirodák az Openhouse Premium minőségű szolgáltatáscsomaggal állnak rendelkezésre, megfelelve az ügyfeleik és a környezet sokszínű igényeinek is. A Prémium kategóriás irodákkal egy egyedülálló szolgáltatási csomagot indítottunk el, hiszen általuk az ingatlanközvetítés számos, az ingatlaneladáshoz, -vételhez, -felújításhoz kapcsolódó szolgáltatást kínálunk, különleges infrastrukturális környezetben. (http://franchise.oh.hu/premium)
2016-ban elindítjuk az Openhouse ingatlanirodák új generációját! A We Work szemlélet alapján kialakított irodák újdonsága a közösségi ügyféltérben rejlik, ahol az Openhouse értékesítői és szerződéses partnerei egy helyen kínálják szolgáltatásaikat, kölcsönösen megosztva egymással az ügyfelek megkereséseit, előnyt szerezve nekik a kizárólag nálunk elérhető kedvezményes árazású szolgáltatásokkal. A We Work alapján kialakított terekben sok más mellett az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk: generálkivitelezés, tervezés, lakberendezés, alternatív energiaforrások bázisa, biztonságtechnika, hőkamerás épületdiagnosztika, ügyvédi munka.
A We Work konstrukcióban tervezett első ingatlanirodánkat 2016 elején nyitjuk meg Budapest szívében!
Lássuk, mely értékek jelentik a legfőbb motivációt a közösségi Openhouse ingatlanirodák megalapítására? Számunkra elengedhetetlen figyelembe venni a társadalmi beágyazottságot, a nyitottságot, az emberközeliséget, a környezettudatosságot, a fenntartható működést, azt, hogy kerékpáros-barát is legyen a munkahely, valamint mindezek mellett teljesen akadálymentes. Az ilyen irodákban tervezzük az Open filmklubot, kiállításokat helybéli művészek alkotásaiból, orvosi tanácsadást szépkorúaknak, állás- és ingatlanbörzéket.
A leendő sajátosságok között meg kell említenük az öko kávézót, valamint azt a saját oktatótermet, amelyet külsős partnereink számára is felajánlunk.
Látogasson el személyesen a fővárosi mintaegységünkbe!   http://oh.hu/irodak/reszletek/72-openhouse-budapest-ingatlaniroda
Kollégáink várják megkeresését! Openhouse – Bízza profikra ingatlanügyeit!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések