2013. július 16., kedd

Megduplázott ingatlanportfólió - Stratégiai együttműködés az Openhouse és a CDCI között




Növekedés és a piaci pozíció megerősítése a cél

Stratégiai döntésre jutott a vidéken erős Openhouse OrszágosIngatlan Hálózat és az elsősorban a  fővárosban jelentős CDCIngatlanhálózat. Az egyenként több, mint 13.000 ingatlandarabszámú portófólióval rendelkező hálózatok ezentúl együttműködés keretében kínálják nem csak a rendszerükben lévő ingatlanokat, de szolgáltatásaikat is. Ezzel új erővonal körvonalazódik az ingatlanpiacon.

„A cdc ingatlan irodái Budapesten a dinamikus hálózatfejlesztésnek köszönhetően mindenki számára elérhetőek és régi törekvésünk volt, hogy a házat, lakást, telket, albérletet kereső és értékesíteni kívánó ügyfeleink részére az ország nagyobb városaiban is elérhetőek legyünk.” – nyilatkozta Radics Edit, a CDCI vezetője. „
„Az Openhouse CDC stratégiai együttműködése révén a két cég országos lefedettsége megvalósul. Ezáltal az ügyfelek, -mind az ingatlan eladók és vásárlók számára magasabb szintű kiszolgálást tud biztosítani.”
Az Openhouse, amelyet évek óta stabil harmadikként tartanak nyilván az ingatlanpiaci szereplők, és a CDC Ingatlanhálózat, amely minden Budapestre irányuló ingatlankereséskor megjelenik a találati listában portfóliónövekedését úgy valósítja meg rövidtávon, hogy megjeleníti saját kínálatát partnere weboldalán, ingatlanadatbázisában is. A hirtelen növekedés a felhasználók javát is szolgálja, hiszen keresztértékesítés keretében az Openhouse ügyfelei jóval bővebb fővárosi kínálatból válogathatnak, míg a CDCI-t felkereső budapestiek könnyebben találnak maguknak vidéki ingatlant is. A cégek a hitelezés területén szintén felhasználják egymás kapcsolati tőkéjét és az ügyfeleik érdekében a pénzintézeteknél kialkudott kedvezményes konstrukcióikat. Ily módon az együttműködés mindkét hálózatnak és mindkét hálózat vevőkörének előnyére válik – akik júliustól már 26500 ingatlant böngészhetnek a www.oh.hu és www.cdci.hu honlapokon.

Az együttműködés sikerességét közös képzésekkel, oktatással és erős online marketing stratégiával alapozza meg a két cég.

50 ingatlaniroda * 625 értékesítő 26500 aktív ingatlan értékesítési megbízás * országos lefedettség

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések