2015. január 10., szombat

Miért ezt, miért most?


Az Adyvárosi Sportcentrum egy ideje új tulajdonost keres, a benne lévő potenciál kiaknázása így még várat magára. Az Openhouse értékesítő munkatársa, Hegedűs Henriett elárulta ki(k)nek, mire, milyen célból ajánlja a centrumot.

Kiknek ajánlanád első sorban az Adyvárosi Sportcentrumot?

Úgy gondolom, első sorban azoknak a cégeknek lenne jó vétel a létesítmény, akik fontosnak tartják, hogy a dolgozóik rendszeresen tudjanak sportolni. Számos lehetőség adódik a fejlesztésre (uniós és önkormányzati támogatás), olyan vevő lenne optimális, aki ezeket megfelelően ki tudja használni. Szóba jöhetnek vállalatok, akár iskolák, vagy egyetemek is, ha a megfelelő támogatást meg tudják szerezni. 

Milyen további lehetőségeket látsz a létesítményben?

Először is, a legalapvetőbb dolog, hogy minden elképzelhető benne, ami sport. Nemcsak a kispályás futball szentélye lehet ez a centrum (2 UEFA minősítésű focipálya található benne), hanem minden egyéb sportrajongó igényét is kiszolgálhatná, némi fejlesztést követően.
A centrum jelenleg is, egyetlen működő büfével fenntartja magát, vagyis megtermeli a működéséhez szükséges pénzt. Ennek fényében gondoljunk bele, hogy szállodával, étteremmel, akár sportruházati üzlettel és egyéb kiszolgáló egységgel kiegészítve milyen komoly bevételt tudna termelni!

Valamilyen konkrét támogatás igénylehető rá?

Nem tudok támogatásról, amely kifejezetten a sportcentrumra vonatkozna, ugyanakkor számos olyan anyagi segítség, pályázat létezik, amelyek igénybe vehetők a fejlesztéshez, akár önkormányzati, akár uniós szinten. A beruházás szükségessége nem kérdés, de az is biztosra vehető, hogy nagyon gyorsan megtérülne, hiszen még a jelenlegi - viszonylag fejletlenebb - infrastruktúrával is állandó bérletekkel számolnak, a pályák folyamatosan előre foglaltak. Éppen ezért jelenthetjük ki, hogy nem a semmire, és nem álomképekre apellál, aki befektet az Adyvárosi Sportcentrum jövőjébe!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések