2016. január 24., vasárnap

Megnyílt az Openhouse miskolci irodája!

Miskolc kilábalt a válságból és a vállalkozások is újra piacot látnak a városban. Miskolc alpolgármestere szerint, ezt bizonyítja az újonnan megnyílt ingatlaniroda is.

 A 10 éve elindult magyar cég vezetője szerint az ingatlanokra egyre nagyobb a kereslet, többek közt a kormányzati intézkedéseknek köszönhetően. Az iroda év végére 20 embernek adhat munkát Miskolcon.


37. irodáját nyitotta Miskolcon az ingatlanközvetítő cég, amit sokan már csak a magyar vállalkozás sikertörténetének neveznek. 10 éve Győrből indult a családi vállalkozás, mára ők az ország egyik legjobban keresett ingatlanosai. Miskolcon ez az első irodájuk.
"Egy elég szép ingatlan portfólióval rendelkezünk, már az első értékesítésen is túl vagyunk, nagyon büszkék vagyunk erre, hogy gyakorlatilag 100 százalékos a megbízási arányunk, az ügyfelek megtapasztalták nagyon hamar azt, hogy az Openhouse milyen minőséget képvisel. - mondja Tóth Zoltán, az Openhouse Miskolc franchise tulajdonos,
A cég ügyvezetője szerint az ingatlanpiac egyértelműen élénkülni látszik. Ebben - úgy látják- a kormánynak is fontos szerepe van.
"A 2008-as válság után az ingatlanpiacot nem halmozták el a vásárlók, inkább egy kínálati piac volt tapasztalható, viszont most a kormánynak az intézkedései hatására ugye a CSOK-ot szokták itt említeni, ami egy plusz tízmilliós támogatás, illetve az új lakás áfa, ami azért óriási hatással lesz a keresleti oldalra. - mondja Molnár Kristóf, az Openhouse Országos Ingatlan Hálózat ügyvezetője.
Miskolc arra tette fel a jövőjét, hogy a vállalkozások lendítik majd fel. Kiss János szerint a mai nyitás is megerősíti, hogy a vállalkozások látnak jövőt Miskolcban.
"Az hogy ez a cég Miskolcon megjelent és Miskolcon irodát nyitott az azt jelenti, hogy egy újabb cégnek van immáron bizalma Miskolcban és egy újabb cég gondolja azt, hogy Miskolc olyan dinamikus gazdasági fejlődést tud bemutatni, amikor igenis élénk lesz  a piac, amikor a lakosságnál igenis lesz pénz és lesz igény új ingatlanoknak a vásárlásához." - mondja Kiss János, alpolgármester.
Év végére az új iroda 20 embernek is munkát adhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések