2013. február 11., hétfő

Vigyázz, Tatabánya! Openhouse: kész, rajt!




Tatabányán az ingatlanközvetítői piac sajátos képet mutat. A három nagy közvetítő közül 2 van jelen, a többi iroda egyedi, kisebb közvetítő, a legváltozatosabb szolgáltatási színvonallal és minőséggel. Jellemző például, hogy amíg az irodák nagy része Tatabányán még a közvetítői megbízási szerződés felmondásáért is pénzt kér az ügyféltől…..
Az Openhouse Országos Ingatlan Hálózat nemrégiben Tatabányán új irodát nyitott! Új helyszínen, új partnerekkel.
Egy újabb siker-sztori az ország harmadik legnagyobb ingatlanközvetítő franchise hálózatának életében. Siker azért, mert egy olyan városban tudjuk tovább képviseltetni magunkat, mely bár kisebb piaccal rendelkezik, de agglomerációjával együtt komoly állományt képvisel. Siker azért is, mert tatabányai franchise partnereink győri irodánkban ingatlanértékesítőként dolgoztak korábban és karrier programunknak és elszántságuknak köszönhetően juthattak el odáig, hogy mára már saját vállalkozásukat, saját Openhouse irodájukat vezetik.
Az Openhousenál a felmondás természetesen teljesen díjtalan. Díjtalan továbbá hitelügyintézésünk is! Minden irodánk, így a tatabányai is díjmentes hitelügyintézéssel, professzionális szolgáltatási színvonallal áll ügyfelei rendelkezésére. Az Openhouse Országos Ingatlan Hálózat a magyarországi bankok VIP ügyfele. Ezáltal az Openhouse ügyfele is a magyarországi bankok VIP ügyfele! Még soha nem volt visszautasított hitelkérelmünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések