2013. február 11., hétfő

Tízezres ingatlan-adatbázis a zsebünkben



Csak egy érintés és előttünk a kínálat

Magyarországon már tavaly év végén meghaladta a kétmilliót az okostelefonok száma. A világhálóról ezer, meg ezer alkalmazást tölthetünk le az unaloműző játékoktól kezdve a csevegő-programokig. Az Openhouse ismét elsőként szakította át a célszalagot – most az okostelefonokra készített alkalmazásaival.
A magyar tulajdonú ingatlanközvetítő franchise hálózat megint csak beelőzte a konkurenciát. iPhone-ra készített applikációjuk már két hónapja elérhető az AppStore-ban, amelyet már most közel kétezren töltöttek le. Nem feledkeztek meg az Androidos készülékek birtokosairól sem, hiszen mostantól az ő számukra is elérhetővé vált az alkalmazás nekik készült verziója.
Az Openhouse applikációjához hasonló egyelőre nem létezik egyik konkurens ingatlanforgalmazó cégnél sem. Az alkalmazás különlegessége, hogy nem csak a teljes és országos ingatlan-adatbázisukban történő böngészést teszi lehetővé. Az ingatlankeresők igényeit még jobban kiszolgálandó, beépítésre került egy olyan funkció is, amely megmutatja, hogy azon a környéken ahol éppen járunk, milyen eladó/kiadó ingatlanjai vannak a cégnek.
Mostantól tehát elég csak elmennünk abba a városrészbe, ahol ingatlant keresünk, és egy érintés múlva már meg is nézhetjük, hogy milyen kínálatból választhatunk.

Openhouse app az AppStore-ban:


Openhouse app a Google Play-ben:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések